Jag passar ofta på att ta bilder på allt spännande jag finner i livet. Som fotograf måste man ofta smälta in i omgivningen, och då gäller det självklart att ha rätt kläder på sig. Inom vården eller kockyrket behövs speciella kläder och det hittar du här, men det finns inte riktigt några speciella kläder för en fotograf. Beroende på vad jag ska fotografera brukar jag vara lite olika klädd. Till vardags har jag ofta mjuka och bekväma kläder på mig, men på ett bröllop måste man vara med finklädd. Om man ska fotografera djur har jag ofta svarta kläder, och samma sak gäller för fotografering av bilar eftersom man ofta syns i lackens speglingar annars. Många fickor är dessutom viktigt att komma ihåg så att jag kan lägga objektiv, lock och putstrasan någonstans. Ringar insydda i kläderna är också bra att hänga kameran i!

En gammal kamera
En fotograf med kamera

(Visited 1 times, 1 visits today)