Jag har funderat på att låna 10000 online och använda pengarna till att köpa ett nytt objektiv till min kamera. Jag får ju riktigt bra priser i och med att jag jobbar i en fotobutik och nu var det ett utställningsexemplar av värstingmodell som jag dreglade över när chefen gav mig ett riktigt bra pris. Jag skulle förmodligen kunna sälja en och annan bild med bättre utrustning och tjäna in del av kostnaden. Apropå det, jag läste härom dagen att straffet nu skärps för den som fotograferar olyckor på ett hänsynslöst sätt. I många länder får man inte ta några närbilder på personer utan att först fråga om lov men här i Sverige tar sig många lite väl stora friheter tycker jag. Och då jag ändå en fotofantast som framförallt älskar att fotografera människor i närbild. Något är allvarligt fel när impulsen är att ta fram kameran istället för att hjälpa till.

Dags att se världen genom nya linser!
Fota inte olyckor

(Visited 1 times, 1 visits today)