Mina vänner i USA har bjudit med mig på en motorcykelresa och frågat om jag vill dokumentera den med bilder och film. Helt omöjligt att tacka nej till, särskilt eftersom de planerar att passera Grand Canyon. Jag har velat åka dit hela mitt liv och äntligen blir det verklighet. MC-kläder får jag låna men jag köper en ny hjälm på mitt vanliga ställe innan jag åker. hos dem vet jag att jag får bra kvalitet på hjälmen.

Vännerna tyckte att jag kunde låna en hjälm av dem men jag vill vara helt säker på att den inte har varit med om någon vurpa. Sedan vill jag kunna montera och prova actionkameran fastsatt på hjälmen innan vi åker och det tänkte jag kanske göra på de allra vackraste vägarna Sverige kan stoltsera med. Inför den här resan lämnas ingenting åt slumpen så det gäller att vara säker på hur jag filmar allra snyggast.

Motorcyklist som kör med hjälmkamera

(Visited 1 times, 1 visits today)